safaritent met houten palen
safaritent aan het water
Stijlvol Kamperen

Luxe safaritent kopen bij Stijlvol Kamperen Glamping Totaal

Wij zijn leverancier van luxe robuuste kwalitatieve glamping-tenten, safaritenten of lodgetenten voor de Recreatiesector of de Particulier. Naast ons aanbod tenten kunt u bij ons ook de gehele inrichting kopen, van bedden & houten meubilair tot aan de vlonders.


Een luxe glamping safaritent met houten frame met privé sanitair kopen? Ook dat zit in ons uitgebreide assortiment. Wij laten onze safaritenten en houten meubelen rechtstreeks bij onze eigen fabrikanten maken, zonder tussenkomst van andere partijen, hierdoor kunnen wij onze producten tegen zeer concurrerende prijzen aanbieden.


Ons standaard assortiment is al zeer omvangrijk maar wij kunnen op basis van uw eigen wensen ook individueel maatwerk leveren. Ook voor al uw projecten denken wij graag met u mee en adviseren u op basis van onze jarenlange ervaring.


Stijlvol Kamperen uw specialist in Glamping Totaal, voor al uw aankopen!

safaritent met houten palen

Luxe safaritent houten frame

Standaard met slaapvertrekken

Maatwerkmodel, diverse maten

meer informatie
  • Speciale aanbieding met privé sanitair
  • Combinatie met safaritent houten frame
  • Maatwerkmodel, diverse maten
meer informatie
meubelen van hout glamping
  • Meubelen, bedden vlonders
  • Onderhoudsvrij
  • Speciaal voor de verhuur
meer informatie
sanitair units camping kopen
  • Sanitair-units
  • Privé sanitair
  • Diverse modellen kant en klaar
meer informatie

Overige Service

De op-afbouw van safaritenten en het transport verzorgen, geen probleem wij kunnen dit regelen. Voor al uw aankopen krijgt u dus één aanspreekpunt, zo is Stijlvol Kamperen in woord en daad uw Totaalpartner in Glamping.


Safaritent bezichtigen

Op onze bedrijfslocatie heten wij u van harte welkom, wel graag eerst bellen want onze kantoorlocatie is gescheiden. Referenties: ook is het mogelijk in het seizoen de tenten live te bekijken op campings in Nederland, Luxemburg, België, Duitsland, Frankrijk, Denemarken, Kroatië.


Wij helpen u graag

Onze website geeft veel informatie maar wij begrijpen ook dat het soms complex kan zijn om tot een aankoop over te gaan. Voor al uw vragen, advies of uw project? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met u mee.

Sfeerimpressie van ons Topmodel Safaritent met houten frame

Hiernaast een video van de XL-safaritent comfort de luxe met houten frame compleet ingericht en andere opties

Laatste nieuws