faq safaritent - Stijlvol-Kamperen Glamping Totaal

Lodgetent kopen

Safaritent kopen Luxe safaritenten & inrichtingenSafaritenten met houten frame

Ga naar de inhoud

Vragen en antwoorden m.b.t. Safaritenten
Daken van PVC
:
Ja, de daken zijn hiermee 100% waterdicht en gemakkelijk schoon te maken. Tevens beter bestand tegen allerlei weerssituaties. Dak wordt rondom aan frame bevestigd en zijn
voorzien van brede volanten voor een betere weerstand van luchtstromen en een luxere uitstraling.
Stormbelasting
:
Onze tenten zijn zijn redelijk
stormvast dit is wel afhankelijk van toegepaste contructies. De binnentent heeft een behoorlijk aantal afspanbanden voor het strak afspannen en verstevingen van de binnentent aan de vlonder. Voor de bevestiging van spanbanden of touwen adviseren wij het gebruik van vlonderogen. Wij raden het gebruik van de veelal standaard bijgeleverde ijzeren haringen af.
Sneeuwbelasting
:
De daken zijn sterk genoeg om een laagje sneeuw te dragen. Echter het is aan te bevelen om de sneeuwlaag wel te verwijderen i.v.m. het doorhangen van het dak (rek) zeker als de sneeuwlaag zich in ijs gaat omvormen.
Kleurechtheid dak
:
Het dak is van PVC en daarmee kleurecht.
Onderhoud
:
De tenten zijn onderhoudsvrij en gaan jarenlang mee. Zorg bij opslag dat de tenten droog worden opgeborgen en vogelpoepresten, hars van bomen e.d. verwijderd zijn. Zorg dat tijdens de opbouw de ritsen in de diverse gedeelten spanningsvrij worden gemonteerd. Sla de tenten zodanig op dat ze vrij van de grond zijn. Plaats de tent "vrij" van gras want pas gemaaid gras wat opspat tegen de Khaki-kleurige binnentent kan vieze plekken geven, het is in dit geval beter om links en rechts aan de vloer een extra plank te bevestigen waardoor de afstand naar de binnentent groter wordt. Maak een waterkering, zie bij vloeren.
Vloeren
:
De vloeren kunnen blijven liggen en dienen niet afgedekt te worden. Zorg wel voor een goede ventilatie! Als de tent op de vloer staat bevelen wij een waterkering in de vloer aan om regenwater wat onder de luifel valt af te voeren waardoor het niet in of bij de tent kan komen.
Houten meubelen
:
Deze hebben geen behandeling nodig en zijn daarmee onderhoudsarm. Het hout gaat wel vergrijzen en wordt daardoor alleen maar mooier. De meubelen kunnen afgedekt onder zeil op de houten vloer tijdens de winter opgeslagen worden zonder dat dit de kwaliteit aantast.
Safaritent bezichtigen
:
Op de bekende recreatiebeurzen in Nederland staan wij normaal gesproken met een geheel ingerichte safaritent. Daarnaast kan er in het verhuurseizoen een afspraak gemaakt worden om de tenten op één van onze campings te bezichtigen. Diverse campings in door geheel Nederland en Luxemburg.

Daarnaast kunt u bij onze bedrijfruimte ook de tent bekijken maar graag wel een afspraak maken want onze kantoorlocatie is gescheiden van onze bedrijfslocatie.
Opbouwinstructie
:
Wij leveren onze tenten met uitgebreide opbouwinstructie incl. fotowijzer. Daarnaast zijn wij altijd telefonisch bereikbaar voor eventuele ondersteuning. De totale tent weegt ongeveer 350 kg en de nok van de tent komt op 3.5 meter te staan.
Tentframe
:
Het standaardframe is gepoedercoated of gegalvaniseer en heeft een diameter van Ø50 of 39 en wordt geleverd in de kleur groen. Andere frames zijn tegen meerprijs leverbaar. Het frame heeft voldoende palen voor een juiste ondersteuning. De frame-koppelstukken zijn goed gelast en op elke hoek waar dat nodig is.
Het lang gaat een tent mee
:
Uiteraard is dit afhankelijk van het gebruik, de weersomstandigheden, de opslag, het onderhoud e.d. maar normaal gesproken is de minimale periode wel 5 jaren. Het dak zal normaal gesproken het meeste te lijden hebben maar dat is indien van toepassing los vervangbaar.
Kan Stijlvol Kamperen de tenten plaatsen en/of weer afbreken:
Tegen extra kosten doen wij dat graag. Ons montageteam kan alles compleet verzorgen dus incl. het leggen van de vloeren.
Transport-bezorging
:
Tegen transportkosten kunnen wij overal leveren. Onze prijzen zijn normaal gesproken af Oldenzaal.
Reparaties, Impregneren, Brandvertragend maken van tenten
:
Dit verzorgen wij ook.
Referenties
:
Deze zijn op verzoek beschikbaar.

Terug naar de inhoud